На Рівненщині з початку року в аваріях загинуло 8-еро дітей. І хоч статистика невтішна, сьогодні у Рівному на дорожню тематику жартували. П'ять КВН-команд юних інспекторів руху зійшлися у фіналі конкурсу.

На основну тему змагання "Молоде покоління - за безпечний рух" гумор був різний, але мета єдина: попередити дитячий травматизм на дорогах.

Так на тему дорожнього руху жартує команда "Радивилівські перці". З-поміж 14-ти охочих до фіналу КВН-ЮІР вони прорвалися разом з іще чотирма: зі Здоблунова, Рівного, Березного та Кузнецовська. Фіналісти хочуть здивувати журі вдалими жартами та гарним настроєм.

Зі сцени більшість жартів - про дорогу, її вартових та пішоходів. Складна ситуація із дитячим травматизмом на Рівне нщині , кажуть організатори, зобов'язує КВНців жартувати на серйозні теми.

Найкраще, на думку журі жартували "Інші діти" із Рівного, то ж уже на початку квітня вони вирушать на Волинь, де між командами КВН із усіх областей виборюватимуть право поїхати на Всеукраїнський конкурс до Артека.