Сьогодні зранку у Рівному народилася трійня - два братики і сестричка. В обласному центрі вже кілька років не було трійнят, востаннє — на початку 2009 року. Лікарі кажуть трійнята це завжди радість, однак і пересторога для них. Адже виносити здорових трьох діток одночасно - складно.

Сьогодні свій день народження святкує новоспечена матуся трійнят - Оксана Галайчук. Каже народження діток найкращий подарунок. У перинатальному центрі костопільчанка перебуває вже два місяці — усе заради малюків, адже вдома на них чекають тато, бабусі та трирічна сестричка. Оксана згадує коли вперше дізнались що матимуть трійню був шок у всієї родини. Та за цей час до цієї думки вже звикли.

Як називатимуть дітей, батьки ще не знають. Мама діток бачила лише на фото, і вже прагне їх пригорнути. Багатодітна сім'я власного житла у Костополі немає. Та й батько родини також перебивається сезонними заробітками. Радіють лише, що є кому допомагати молодій мамі. Лікарі розповідають, пологи були планові, жінка останні два місяці була під пильним наглядом лікарів, тому усі почуваються добре.

Вікторія Єнікеєва запевняє, дітки у надійних руках медиків. Сподівається що й обласна влада та соціальні служби також підтримають багатодітну родину.