Сьогодні останній день зими. Однак, як відомо 29 лютого припадає раз на чотири роки. Цей день - це поправка до природного календаря кажуть астрологи. Інакше б за тисячі років сезони змінювались. Відтак один зайвий день на чотири роки коригує природний хід часу. Та на цю поправку не зважають у пологовому будинку, тому робота триває у звичному режимі.

Ще до полудня у пологовому будинку Рівного народилося семеро немовлят. Оксана Бондар з Квасилова о третій ночі народила сьому дитину. Цього разу хлопчик. Каже попередньо, малюка чекали на восьме березня. Однак шестеро старших дітей вже радіють, засмучує лише один факт - день народження раз на чотири роки. Та у великій родині і це не проблема.

Рівнянка Вікторія сьогодні о шостій ранку народила першу донечку. Немовля також очікувала на 8 березня. Ще вчора, думала породілля, трохи поболить і відпустить. Лікарі кажуть, сьогодні як завжди, семеро діток вже з'явились на світ, і це ще не кінець, до опівночі довго.

Сьогодні свій "перший" день Народження святкує чотирирічна Кіра. Вона звичайна дитина, полюбляє малювати, гратися та дивитися мультики. На своє перше офіційне свято вже і гостей запросила і подарунки замовила..

Мама іменинниці каже, спочатку хвилювалась, що донечка народилася 29 лютого. Та вже за чотири роки звикли, і вітають Кіру першого березня.

Молоді матусі іменинників вірять, їх малюки справді будуть щасливими і особливими. Хоча б сьогодні - 29 лютого, адже наступний день народження так довго чекати, ще цілих чотири роки.