Україна перемогла Польщу у фіналі “Євро-2012”. В обласному центрі відбувся турнір з міні-футболу «Євро 2012 по-рівненськи». Участь у ньому взяли 39 команд з Рівного та області. Гра проходила за олімпійською системою, а коли у турнірі залишилось всього 16 команд, організатори провели жеребкування і кожна команда отримала прапор однієї з країн учасниць Євро 2012.

Через значну кількість команд тривалість таймів організатори зменшили до 5 хвилин, втім декілька баталій закінчились з нічийним результатом, тому довелось проводили серії пенальті. За третє місце змагались команди Англії та Голландії. Останні і вирвали перемогу. У фінал потрапили Україна та Польща.

Незважаючи на те, що турнір проходив протягом всього дня, команди, які програли додому не поспішали і активно вболівали за інших учасників. Фінальний матч видався цікавим. Його результат також вирішували по пенальті. З рахунком 3-2 Україна перемогла Польщу і стала володарем кубку «Євро – 2012 по-рівненськи».

За рішенням оргкомітету та суддівської команди кращим гравцем турніру визнано нападника Голландської збірної Сергія Герасимчука, він отримав спеціальний кубок.