На Північному ростиме оцтове дерево, яке в Україну завезли ще козаки. Поруч з ним зявляться вже звичні клени та берези, Сьогодні освітяни міста висаджували дерева в парку "Просвіти". За декілька років там планують облаштувати повноцінний комплекс для відпочинку.

На трьох гектарах на мікрорайоні "Північний" у Рівному повинен вирости справжній парк. Туту на толоку зібралось чи не всі працівники та учні шкіл мікрорайону Північний. Освітяни планують створити справжню зону відпочинку зону.

Сто сорок дерев - число для освітян символічне. Цьогоріч саме стільки років виповнюється обєднанню Просвіта, імя якого і носить цей парк.

Дерева у цьому парку садять вже кілька років поспіль. За цей час тут потроху засаджуюьб територію, щоправда не особливо помітно. Місцеві мешканці прижитись деревцю не дуже допомагали, нарікають освітяни-активісти, у парку постійно вигулюють собак, вони теж докладають лапу до знищення молодих саджанців.

Освітяни таки не втрачають надії, що незабаром тут буде справжній відпочинковий комплекс із алеями, та клумбами. А також зі спціальний майданчик для вигулу собак.