Кохання, гроші та здоров'я. Про це та багато іншого рівняни зможуть поговорити із відомими тренерами-консультантами у рамках Всеукраїнського фестивалю із особистісного розвитку. Він вже незабаром пройде У Рівному. Сам фестиваль проходитиме у формі семінарів, і частину коштів від проданих на нього квитків організатори планують віддати на лікування онкохворих дітей.

Вдале працевлаштування, боротьба з лінню, щастя в особистому житті - це лише деякі теми, які будуть обговорюватись на цьогорічному фестивалі "Світ Можливостей". Пройде він у Рівному 25 лютого і може залучити до трьохсот учасників.

Подібний фестиваль у Рівному вже проходив минулоріч. Його організатори пригадують, найбільше людей хвилювали проблеми в особистому житті, як заробити гроші та бути здоровим. Відвідали його люди віком від 30 років, і як не дивно, чоловіків було більше ніж жінок.

Вперше для участі у цьому проекті організатори запрошують людей з фізичними вадами. Для них участь буде безкоштовною. Організатори проекту запевняють, для учасників буде також чимало цікавих тем.

Квиток на тренінг коштує 90 гривень. Десять відсотків від кожного придбаного, передадуть на лікування онкохворим дітям. Благодійники вже підрахували, що зможуть передати малечі майже три тисячі гривень.