В постійному шумі уже півроку живе рівнянка Людмила - через компресорну установку, яку встановив під її вікнами супермаркет. Спеціалісти санстанції неодноразово штрафували власників торгівельного закладу за перевищення рівня шуму та вимагали перенести установку в інше місце. Однак усувати недоліки гучного обладнання в супермаркеті почали тільки після втручання Першого місцевого.

Удень ще півбіди, а от вечері, бідкається пані Людмила, через шум неможливо подивитись телевізор, чи просто відпочити. Що таке тиша, вона забула із жовтня, коли під її квартирою відкрили супермаркет. Гул від компресорної установки тепер стоїть у всій квартирі.

Із листопада жінка пише скарги, каже, санстанція робила заміри вже сім разів. Але "віз і нині там".

Щоразу супермаркет обіцяє знизити шумове навантаження, але останній замір показав, що норма перевищена на понад 1 децибел. Припису санстанції про зупинку компресорної установки адміністрація закладу досі не взяла до уваги. Чому, питаємо у директора супермаркету.

Але після розмови із луцьким керівництвом коментувати свої дії на камеру відмовились, тим часом холодильне обладнання працювати не припинило.

У санстанції міста про проблему знають, кажуть, вживають всі можливі заходи. Але щоразу їхні приписи заклад не виконує. З це їх уже двічі штрафували, втім установка продовжувала шуміти. Відключили її тільки після візиту знімальної групи "Першого місцевого".

Тепер, каже пані Людмила, компресорна стоїть, а довгоочікувану тишу порушують тільки робота зварювального апарату. Вочевидь, руки технічної служби супермаркету таки дійшли до того, щоб ліквідувати недоліки компресора. Але скількох нервів та безсонних ночей це коштувало сусідам зверху?