Без десерту залишився рівнянин, котрий днями придбав торт в одному з рівненських супермаркетів. Чоловік, який звернувся до редакції Першого місцевого, запевняє, що у свіжому - відповідно до проштампованої дати виготовлення - торті виявив... плісняву. На доказ рівнянин має і чек, і аматорське відео зіпсованого продукту, та й сам кондитерський виріб. Однак обурюється, що в супермаркеті його і слухати не захотіли, не те що гроші повертати.

Цей торт Микола Ступак придбав в одному з рівненських супермаркетів — хотів почастувати гостей. Однак, щойно відрізав шматок солоденького — апетит одразу зник, каже чоловік. Всередині кремового делікатесу виявилася пліснява. Побачене чоловік відзняв на домашню відеокамеру. Потому, прихопивши чек — рушив до супермаркету. Проте, там, каже Микола Ступак, його виставили за двері. Чоловік розповідає: вже не вперше придбав зіпсований продукт у цьому супермаркеті. Та цього разу звернувся до обласної інспекції із захисту прав споживачів. Там обіцяють скаргу розглянути за 30 днів. В інспекції додають, після необхідних аналізів з'ясують чому зіпсувався торт. Та припускають — винний виробник. Однак почути його версію не вдалося. Натомість, у супермаркеті, де Микола придбав торт — ситуацію на камеру не коментують. Однак, представник магазину повідомив, що нині проводиться службове розслідування. А покупець, мовляв, сам вчинив в супермаркеті скандал, після чого пішов геть. Кажуть, на доказ мають відео з камер спостереження. Більше того, представники супермаркету додають, що готові повернути покупцеві гроші за торт. Проте Микола Ступак планує звертатися до суду. Матеріальна компенсація його вже не влаштовує, вимагатиме ще й моральної. І має на це повне право, каже адвокат.

Правозахисник додає: заява Миколи Ступака до інспекції із захисту прав споживачів, відео та чек - залізні аргументи.

Крапку в цій справі поставить суд, якщо Микола Ступак таки звернеться до "феміди". Тим часом, експерти радять людям, котрим у магазині "підсунули" зіпсований товар, не зволікати з юридичною підтримкою і захищати свої права споживача.