Як уникнути пожежі вдома вирішили пояснити наочно працівники МНС країни мешканцям села Повча Дубенського району. Еменесники завітали саме у це село тому що тут через куріння в нетверезому стані у приватному будинку загинув чоловік.

Щорічно з настанням холодів посилюється небезпека збільшення кількості пожеж у житловому секторі. Лише у Дубенському районі минулого року сталося більше сотні загорань, які забрали життя п'яти людей. Основні причини лиха - куріння в нетверезому стан та порушення правил експлуатації електрообігрівальних приладів.

Для проведення роз'яснювальної роботи з населеннями рятувальники приїхали в село Повча Дубенського району. Цей населений пункт вибрали невипадково, адже там нещодавно загинув під час пожежі чоловік. Особлива увага мнсників до малозабезпечених та багатодітних сімей.

Під час подвірного обходу, фахівці МНС вкотре нагадували жителям приватних будинків про суворе дотримання правил безпеки у побуті та роздали листівки із порадами як запобігти біді.

В ході перевірки рятувальники обстежили усі без винятку житлові будинки села Повча, а інформацію про недоліки і поради, щодо надання практичної допомоги направили у сільську раду.