Там у рамках фотопроекту Олександра Харвата "Обличчя планети земля" відкрилася виставка одеського митця Бориса Бухмана. На його чорно-білих світлинах - яскраві живі обличчя з єрусалимських вулиць, сповнені щоденних турбот і простих життєвих радощів.

Із виставкою "Ізраїль. Перше побачення" одесит Борис Бухман приїхав на перше побачення з Рівним. Єврей за національністю, фотохудожник вперше потрапив на Землю Обітовану два роки тому - на весілля до родичів. 4 дні митець ловив миті життя і емоції людей просто на вулицях Єрусалиму. І тільки пізніше одна зі світлин надихнула його створити з цих робіт окрему виставку.

Єрусалимські будні з'явилися в експозиції краєзнавчого музею в рамках проекту рівненського фотохудожника Олександра Харвата "Обличчя планети Земля". На проекті вже було представлено чимало країн світу. Роботи свого одеського колеги про Ізраїль організатор виставки вважає особливими.

Борис Бухман професійно займається фотографією вже чверть століття, з найбільшим захопленням - у жанрі фотопортрету. Митця знають в Україні та за кордоном. Рівняни зможуть познайомитися з творчістю Бориса Бухмана та поглянути на справжнє, нетуристичне обличчя Ізраїлю до 20 лютого в обласному краєзнавчому музеї.