На Рівненщині відкрили завод по виробництву турецької шаурми. Підприємство запрацювало у селі Бугрин, Гощанського району. Відкрив його Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк. Це перше підприємство в державі, яке продукуватиме м’ясні страви для турецької кухні.

Підприємство по виробництву м'ясних напівфабрикатів відкрилось у селі Бугрин, Гощанського району. Коштувало воно 60 мільйонів гривень азербайджанських інвестицій. Саме тому тут виготовлятимуть незвичну як для Рівне нщини так і для України страву - турецький донер - кебаб.

На підприємстві працюють 90 людей. Більшість — місцеві, дехто — приїхав на роботу з північних районів області. Щодня працівники обробляють, маринують та пакують курятину.

На відкриття підприємства завітав Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк. Задоволений, що таке підприємство збудували не в місті чи райцентрі, а у сільській глибинці.

Сировину для виготовлення напівфабрикатів куплятимуть у місцевих аграріїв. Відтак, фермери і сільськогосподарські кооперативи матимуть гарантовані ринки збуту.

У майбутньому керівництво підприємства планує збудувати поруч із заводом тваринницький комплекс, аби звідти брати сировину для виготовлення турецьких страв.