Ні автозаправній станції. З сокирами в руках депутати Рівнеради разом з мешканцями Басового Кута намагаються запобігти будівництву заправки. Її зведення ще не розпочалося, але паркан навколо майбутнього будівництва поставили. Однак, простояти йому судилося не довго, сьогодні вранці міські депутати його знесли.

Робочий день для кількох депутатів Рівне ради розпочався досить не звично. З сокирами в руках вони взялися руйнувати паркан на Басовому куті у Рівному.

Місцеві жителі кажуть, невідомі планують встановити тут автозаправочну станцію. Люди проти такого будівництва.

Землю для заправки на цьому місці виділили депутати Рівне ради ще у 2003 році, каже вже нинішній міський голова Володимир Хомко. Як доказ, цитує одне з місцевих видань.

Тодішній депутат Рівне ради Едуард Герасимчук пригадує сесію одинадцятирічної давнини. Каже, люди самі звернулися до нього з проханням забрати і перенести кудись штрафний майданчик ДАІ, який тут був до 2003 року.

Аптечний пункт за вісім років тут так і не з'явився. Натомість минулоріч почалися перші будівельні роботи заправної станції. Однак, люди не хочуть бачити АЗС біля своїх будинків, тому й звернулися за допомогою до депутатів.

Знесений паркан, кажуть місцеві жителі, навіть знаходився не на території відведеної під будівництво заправки. Але думають, боротьба з забудовниками так просто не закінчиться. Як розвиватимуться події далі стежитиме і Перший місцевий.