Жахливе ДТП, що трапилося біля Рівного учора близько 17:00, забрало життя 9 людей. Це були пасажири маршрутки, які поверталися із джерела біля Свято-Успенської церкви у селі Прилипче Чернівецької області.

За попереднім висновком правоохоронців, водій мікроавтобусу «Фольксваген» не вибрав безпечної швидкості руху. Автомобіль занесло на зустрічну, де рухалася вантажівка. На момент зіткнення в автобусі перебувало 19 паломників, серед них десятеро дітей. Із зім'ятого автобусу рятувальники дістали тіла сімох пасажирів. Дев'ятьох госпіталізували, ще двоє: мама із сином того ж вечора поїхали додому.

Життя двох госпіталізованих медикам врятувати не вдалося. Наразі двоє підлітків перебувають у реанімації у важкому стані. Ще одній дівчинці нейрохірурги провели складну операцію, її стан наразі стабільний. Четверо потерпілих із переломами та забоями перебувають у травматологічному відділенні Рівне нської міської лікарні.

Ще одна дівчинка госпіталізована до Рівне нської обласної лікарні. Водії з автобусу та вантажівки не постраждали. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель людей, порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Сюжети по цій темі:

Правоохоронці продовжують розслідувати кримінальну справу, порушену за фактом ДТП, яке трапилось минулого четверга поблизу Рівного

Водія маршрутки, дев’ять пасажирів якої загинули в аварії минулого тижня - арештували

Лікарі продовжують боротися за життя дітей, котрі постраждали в жахливій дорожньо-транспортній пригоді біля Рівного на Водохреща

За життя підлітків, які найбільше постраждали у ДТП 19 січня, продовжують боротися реаніматологи

Жахлива аварія поблизу Рівного. ДАІ повідомила дані про загиблих і постраждалих. (Оновлено)