На Рівненщині у аварії загинуло 9-еро людей, ще 8 постраждало. Мікроавтобус “VOLKSWAGEN” в якому перебувало 17 пасажирів занесло на зустрічну смугу, де він зіткнувся із вантажівкою "RENAULT".

Аварія сталася поблизу Рівного близько 5 вечора. Як наслідок - 7–еро людей загинули на місці аварії, ще двоє померло в лікарні. Інші постраждалі нині знаходяться у медзакладах із травмами різних ступенів важкості. Не рейсовою маршруткою, яка належить приватному підприємцеві за попередньою інформацією, паломники поверталась із джерела святої Анни. У салоні на момент зіткнення перебувало 9 дітей, одна з них загинула. Єдині, хто не постраждав у аварії водій маршрутки та вантажівки. За фактом події правоохоронці проводять розслідування.

Міліція встановила, звідки їхали прочани, які потрапили вчора в ДТП. — Три роки поспіль на перший день Водохреща прочани їздять у Свято-Успенську церкву, яка розташована у селі Прилипче Заставнянського району Чернівецької області, — повідомив «РВ» Руслан Панасюк з прес-служби ВДАІ області. — Щороку вони їздили на цьому ж мікроавтобусі VOLKSWAGEN LT 46 та з тим же самим водієм. За кермом цього мікроавтобуса, який вчора зіткнувся з фурою у Рівному, перебував 41-річний Олег Степанюк, за кермом RENAULT MAGNUM AE 3 — перебував 49-річний Володимир Мота з Львівської області.

Із ДАІ повідомили дані про загиблих і постраждалих. Інформація про загиблих пасажирів автобуса Volkswagen LT 46:

1. Х. Надія, 1968 р.н., проживала: м.Рівне . Тіло доставлено в морг Рівне нської ДКП СМЕ.

2. Н.Лариса, 26.03.1961 р.н., проживала: м.Рівне . Тіло доставлено в морг Рівне нської ДКП СМЕ.

3. Г. Олеся, 15.11.1948 р.н., проживала: м. Рівне . Тіло доставлено в морг Рівне нської ДКП СМЕ.

4. П. Марина, 21.11.1964 р.н., проживала: м.Рівне , Тіло доставлено в морг Рівне нської ДКП СМЕ.

5. М. Анна 31.01.2001 р.н., проживала: м.Рівне ,; Тіло доставлено в морг Рівне нської ДКП СМЕ.

6. Д. Галина, 05.06.1953 р.н., проживала: м.Рівне , Тіло доставлено в морг Рівне нської ДКП СМЕ.

7. Б. Ростислав, 09.04.1950 р.н., проживав: м.Рівне , Тіло доставлено в морг Рівне нської ДКП СМЕ.

8. Ш. Галина, 13.11.1958 р.н., проживала: Здолбунівський р-н. Доставлена в реанімаційне відділення Рівне нської ЦМЛ де під час проведення реанімаційних заходів лікарями було констатовано біологічну смерть.

9. Г. Наталія, 07.05.1969 р.н., проживала: Костопільський р-н, Доставлена в реанімаційне відділення Рівне нської ЦМЛ де під час проведення реанімаційних заходів лікарями було констатовано біологічну смерть.

Інформаціця про потерпілих:

1. А. Віталій, 2002 р.н., проживає: Рівне нський р-н, с.Біла Криниця. Діагноз: політравма, госпіталізований в реанімаційне відділення Рівне нської ЦМЛ.

2. А. Ілля, 1998 р.н., проживає: Рівне нський р-н, с.Біла Криниця, Рівне нського р-ну. Діагноз: забій лівої гомілки та лівого передпліччя, госпіталізований в травматологічне відділення Рівне нської ЦМЛ.

3. А. Тетяна, 1972 р.н., проживає: Рівне нський р-н, с.Біла Криниця. Діагноз: забій правої поперекової ділянки хребта, госпіталізована в травматологічне відділення Рівне нської ЦМЛ.

4. П. Наталія, 1986 р.н., проживає: м.Рівне . Діагноз: перелом лівої п’яткової кістки, перелом лонної і сідничної кісток справа, госпіталізована в нейрохірургічне відділення Рівне нської ЦМЛ.

5. Б. Вікторія, 1997 р.н., проживає: м.Рівне . Діагноз: правобічна субдоральна гематома, доставлена в ОДКЛ м.Рівне .

6. П. Діана, 1996 р.н., проживає: Костопільський р-н. Діагноз: забій кісток тазу та попереку, госпіталізована в нейрохірургічне відділення Рівне нської ЦМЛ.

7. Б. Зінаїда, 20.05.1996 р.н., проживає: м.Рівне . Діагноз: політравма, госпіталізована в реанімаційне відділення Рівне нської ЦМЛ.

8. М. Ірина, 01.10.1996 р.н., проживає: м.Рівне . Діагноз: забій поперекового відділу хребта, госпіталізована в нейрохірургічне відділення Рівне нської ЦМЛ.

Сюжети по цій темі:

Правоохоронці продовжують розслідувати кримінальну справу, порушену за фактом ДТП, яке трапилось минулого четверга поблизу Рівного

Водія маршрутки, дев’ять пасажирів якої загинули в аварії минулого тижня - арештували

Лікарі продовжують боротися за життя дітей, котрі постраждали в жахливій дорожньо-транспортній пригоді біля Рівного на Водохреща

За життя підлітків, які найбільше постраждали у ДТП 19 січня, продовжують боротися реаніматологи

Смертельний рейс [відео + коментарі]