Чого вчепилися до Хомка за ту Соборну? Десяток років об’їжджали її мовчки, об’їжджали б і зараз. Дратує вас, що комусь їздити там таки дозволять? Але не вам? То зібгайте свою роздратованість в клуночок і запхайте собі в кишеню.

Бо вас ніхто не питає і питати не буде. А ви хто такі, щоб вас запитували?! Господарями у місті себе відчути захотіли? А що ви зробили для того, щоб бути господарем? Може, недопалка чи обгортки на вулиці не кинули, бо, бачте, смітника під носом не виявилося? Чи зробили комусь іншому за це зауваження? Може автомобіль у дворі власної багатоповерхівки не мили? Пса без намордника і без повідка не вигулювали і фекалії за ним чемно прибирали? Не змовчали на хамство водія маршрутки чи відверте порушення ним правил дорожнього руху? Може, принаймні прізвище свого депутата міськради знаєте, не кажучи про те, чим він займається на сесії Рівне ради? Чи поцікавилися планом асфальтування своєї вулиці? Графіком ремонту під’їзду чи даху? Чи відмовилися організуватися в ОСББ і взяти із хворої голови ЖКП на власну здорову будинок, у котрому дірявий дах, сиплеться штукатурка, течуть труби і ось-ось впаде ліфт, замість того, щоб вимагати передбаченого законом капітального ремонту?..

Якщо на ці численні «чи» Ви, шановний читачу, відповіли ствердно, тоді визнаю: Ви – людина з гідністю, справжній громадянин свого міста. А отже, у Вас просто не може бути міського голови, котрому байдуже до Вашої думки і котрий ще й публічно обіцяє порушувати правила, які сам запроваджує. Але ж він є? Тоді ще раз погляньте на себе.