Вирок уже набрав законної сили, - розповів прокурор Рівненської області Василь Присяжнюк. На лаві підсудних опинились 8 чоловіків – це активні учасники злочинної групи.

Нагадаємо, їх затримали у березні 2009-ого року. Затримання проводили оперативники обласного управління міліції одночасно в Рівному, Волинській, Сумській та Закарпатській областях.

Затримана група діяла протягом 4-ох років на території Києва, Рівне нської, Волинської, Сумської та Закарпатської областей, а одна машина була викрадена навіть у Франції, - встановили правоохоронці. Під час обшуків у гаражах, де зловмисники переховували викрадені автомобілі, оперативники знайшли 25 одиниць автотранспорту.

Вину підсудних прокурори довели. Загалом, у справі 16 потерпілих, яким завдали збитків на понад півтора мільйона гривень, частину цих грошей вже повернули потерпілим, - розповіли в прокуратурі.

Організатор злочинної групи Олег Однодворець проведе за гратами 4,5 роки, також у нього конфіскували належне майно. 4-ри його спільники також відправляться до в’язниці – на терміни від 3 до 3 з половиною років також з конфіскацією майна. Ще троє підсудних залишаться на волі – їм обмежили волю та дали іспитовий термін.