Вони нині на засіданні тендерного комітету представили власні пропозиції із реалізації молочних продуктів. Ціни на продукти у них різнилися у межах однієї двох гривень, але нижче ринкових все ж не були. Чи відіграла вартість товару головну роль в обранні кращих і чи обрали їх сьогодні?

Розпочали свою роботу члени тендерного комітету із розкриття пакетів пропозицій на закупівлю молочної продукції. П'ятеро підприємців виявили бажання постачати їх у дошкільні заклади Рівного. Оцінювати їхні пропозиції розпочали відразу з цін на товари.

Саме таку ціну на постачання сиру до дитячих садочків пропонує одна з відомих молочних компаній України.Керівник її регіонального структурного підрозділу Ольга Борисюк пишається, що продукцію саме їхньої компанії вже давно їдять діти в садочках області. Залишається ще підкорити Рівне .

Вчасне постачання продукції підприємцями до садочків - не єдина вимога членів тендерного комітету. Вимагають аби на товари були всі документи, ціни не кусались, а продукти були свіжими та якісними.

Поки члени тендерного комітету лише розглядають пропозиції підприємців. Кращі з кращих будуть визначені у кінці лютого.