Володимира Хомка слухали, запитували і дякували. Прикметно, що більшість представників громадськості склали міські вчителі, медики та комунальники.

Звіт перед громадою міста на те і звіт, щоб містити цифри від управління статистики, ремарки від міського голови та запитання від людей. Володимир Хомко розповідає про стан справ у кожній із галузей, каже, де зекономили, де уріжуть, але це точно не стосуватиметься найулюбленішої програми мера - з муніципального розвитку міста, на яку в 2011-му виділили 3, 6 мільйона гривень.

Ліпше жити хоче і афганець Петро Кур'яник, який нині - безхатченко. Користуючись нагодою прийшов просити мера дати дах над головою.

Розірвати на шматки мера традиційно хотіла опозиція. Згадали вже відомі скандали із добудовою 14 школи вартістю в 35 мільйонів і закупівлею дорогої капусти для садочків.

Громада порадила із виявленими порушеннями звертатися до контролюючих органів. Адже у залі було дуже багато вдячних комунальників, вчителів та медиків. Загалом свою роботу за 2011-ий міський голова оцінив на тверду четвірку. І попросив опозицію більше не дражнити, а то таки піде у Верховну Раду.