Ресурсів на це так і не знайшли. Тож енергію витратили на запальні дискусії і розподіл дрібніших грошей.

У полеміці й дискусіях пройшло третє засідання бюджетної комісії присвячене бюджету Рівного на 2012 рік. Депутати сперечалися й допитувалися за кожну тисячу передбачену тому чи іншому управлінню.

Окрім цукерок, управління закупить спортінвентар й облаштує ще чотири майданчики за 400 тисяч. Найдорожче обійдеться огорожа. А щоб через три роки паркан не зрізали на металобрухт, металеву сітку пропонують замінити відеокамерами.

Ідея з відеоспостереженням не прижилася. За 180 тисяч гривень може з'явитися металевий паркан ще й навколо скейтпарку. Ще одна огорожа обійдеться у 440 тисяч гривень. Від Театральної площі до ЦУМу чавунну конструкцію хочуть замінити на оцинковане залізо.

Не бачать потреби у заміні конструкції і рівняни. Чавунна огорожа малонадійна при ДТП, аргументує її заміну депутатам та рівнянам головний комунальник міста. Нова, із його слів, вітчизняного виробництва й надійніша. Попри прискіпливість, 35-ти бракуючих мільйонів гривень на латання бюджету, депутати так і не знайшли.

Попри скруту вони не залишили голодними тварин у зоопарку і не заморозили роботу парку Шевченка. Підприємствам передбачили по 850 тисяч гривень. І ще 100 та 75 тисяч, відповідно, — на ремонт доріжок. Однак, що саме і на яку суму фінансуватиме скарбниця Рівного, завтра на сесії визначить кількість піднятих догори депутатських посвідчень.