На два місяці Рівненський міський суд заарештував водія, який минулого тижня на пішохідному переході у Рівному збив журналіста та його вагітну дружину. Про це повідомили в обласному управлінні міліції.

Нагадаємо, жахлива автопригода сталась увечері 27-ого грудня на вулиці Макарова. Водій автомобіля «Тойота-Кемрі» збив подружжя рівнян, яке переходило проїзну частину нерегульованим пішохідним переходом.

Удар був жахливої сили - від отриманих травм 30-річна Олена, яка була на 8-ому місяці вагітності, загинула на місці пригоди. Її чоловіка Володимира Попика, журналіста однієї з рівненських газет та за сумісництвом, прес-секретаря обласної організації партії «Батьківщина», госпіталізували до лікарні.

Нині його стан медики називають задовільним. Як розповіли в міліції, за кермом «Тойоти» знаходився 29-річний Олег з Київської області. Він був у тверезому стані, - показала експертиза. Чоловіка затримали відразу після скоєння ДТП, а Рівне нський міський суд заарештував його на час досудового слідства. Нині водій знаходиться в СІЗО.