Надовго запам’ятають новорічну ніч 2012-ого року семеро молодих рівнян, які відпочивали в диско-клубі «Магнат». Вони стверджують: їх жорстоко побила охорона закладу. Все почалось, кажуть постраждалі, з рахунку. Молоді люди поцікавились за що мають заплатити ще 100 гривень.

За Віталія спробувала заступитись його дівчина. Але їй також перепало від кремезної охорони, - каже Катерина. Молодих людей, серед яких 6-ро дівчат, били на вулиці. У Юлії наслідки бійки під оком. Тепер вона не знімає окулярів. Софія – ще одна постраждала. Дівчина каже: охоронець кинув її об стіну.

Молоді люди телефонували до міліції, але додзвонитись на 102 виявилось непросто. Наступного дня після відпочинку в «Магнаті» молоді люди таки звернулись до міліції. Загалом, заяви написали 7-ро постраждалих, 6-ро з яких – дівчата. Нині правоохоронці проводять дослідчу перевірку, а постраждалі знімають побої в бюро судмедекспертизи.

У «Магнаті» про історію з побиттям дівчат знають. Але кажуть: охорона тут ні до чого. Мовляв, молодих людей якщо і били, то лише на вулиці. Та разом із тим керівництво диско-бару збирається писати до міліції зустрічну заяву.

Ця сорочка, розповідає Віталій, найкращий доказ того як обійшлись з ним та його друзями в диско-барі «Магнат». На ній – численні сліди крові. Хто у цьому винен, нині з’ясовують працівники міліції. Вони мають 10 днів щоб вирішити питання про порушення кримінальної справи. Чим закінчиться ця історія, програма «Патруль» розкаже у наступних випусках.