Продемонструвати свої здібності у цьому виді спорту вони намагалися у новій сучасній спортивній залі села Людинь, Дубровицького району. На сьогодні це один із найбільших і найкращих сільських спортзалів краю. І наступного року тут планують проводити як районні так і міжрайонні змагання.

Одинадцятикласник Роман Мисько легкою атлетикою займається вже три роки. У 2010 шкільна команда села Людинь посіла перше місце на обласних легкоатлетичних змаганнях та п'яте на Всеукраїнських. Відкриття нового спорткомплексу, переконаний хлопець, дозволить не лише зберегти попередній результат а й покращити його.

Місцеві чекали на новий спортзал майже 20 років. Натомість школа села Людинь посідає перші місця у районі і за організацією спортивно-масової роботи.

Першими випробували нове спортивне приладдя обласні чиновники. На будівництво нового спорткомплексу з державного бюджету виділили понад три мільйони гривень, з обласного — майже триста тисяч.

Крім спортивної зали, найбільшої у районі, тут і комфортні душові та роздягальні кімнати, тренажерна зала, а також медпункт.