Саме так вважають у Рівненському обласному театрі ляльок. Тому на новорічне видовище "Новорічний ранок і Дракоші замок" артисти підготували для малят безліч цікавих та упізнаваних героїв.

У Рівне нському обласному театрі ляльок по святковому весело. Адже тут вже почали зустрічати Новий рік. Діти ретельно підготувалися до свята і прийшли у новорічних костюмах.

Малята з нетерпінням чекають зустрічі з Дідом Морозом та Снігуронькою, але спочатку потрібно показати свою доброту, сміливість та дружність і потрапити у замок головного героя свята Дракоші. Символ наступаючого року дракона у театрі ляльок зовсім не злий, а позитивний, тому діти реагують на такого персонажа з посмішкою.

З радістю зустрічали діти і інших героїв новорічного видовища «Новорічний ранок і Дракоші замок». Адже ці герої добре знайомі малятам з мультфільмів та казок. Режисер та автор сценарію новорічного видовища Олександр Шило хоче, аби діти у театрі могли не лише побачити улюблених героїв з телевізора, але й поспілкуватися з ними.

Дітей вітала красуня Фея Барбі. Також до малят завітав мужній та сильний черепашка Ніндзя. І свято не обійшлося без веселого та кумедного губки Боба. Він радував дітей смішними танцями. Коли новорічне видовище переноситься на сцену театру, малят вітає Маша та ведмідь із однойменного мультфільма. Щирість та відкритість цього персонажа до вподоби дітям.