В ніч з п'ятниці на суботу двоє бійців цих відомств відкинувши роботу поспішили до пологового будинку на допомогу молодій мамі та її новонародженій дитині.

Дайте крові. З таким проханням в ніч на суботу до міліціонерів та рятувальників звернулося керівництво другого рівненського пологового будинку. Під час пологів у двадцятидворічної жінки перестала згортатися кров. А на станції переливання потрібна для дівчини група крові - перша резус мінус, закінчилася. Аби чим швидше знайти донорів, у медзакладі і вирішили звернутися до людей в погонах.

Цю ніч запам'ятають на все життя двоє чоловіків. Один інспектор Державтоінспекції, інший — рятувальник. У них виявилася потрібна група крові. Кажуть, як тільки отримали інформацію, що молодій мамі потрібна кров — відразу ж поїхали до пологового будинку.

На даний момент життю породіллі та новонародженій дитині нічого не загрожує, хоча жінка і перебуває в стані середнього ступеню важкості. А от люди в пагонах себе героями не вважають. Переконані, на їхньому місці так вчинив би кожен.