Ірина Волчецька (№6) захоплюється вивченням іноземних мов і в майбутньому мріє стати перекладачем, а ще займається вокалом. Учасниця вважає себе оптимісткою і хоче в житті спробувати все. А участь у конкурсі вважає хорошою можливістю спробувати свої сили.

Ірина — учениця 11 класу Володимирецького районного колегіуму Зріст конкурсантки: 175 см, вага: 56 кг. Параметри Ірини: 82-60-88 Улюблений колір: голубий З їжі віддає перевагу салатам, а найбільше подобається салат “Цезар”

— Як ти оцінювала свої шанси потрапити у фінал? — Я вважаю, що якщо пройшла кастинг, то в мене є шанс на перемогу. Адже мене відібрали серед декількох претенденток з нашого міста. — Які емоції тебе опановували, коли дізналася, що будеш у фінальній частині? — Була дуже рада, коли оголосили, що пройшла до фіналу. Звичайно, це було дуже неочікувано, але це тільки додало адреналіну. — На що ти готова заради перемоги? — Я докладаю всіх зусиль, щоб отримати перемогу, але є деякі межі, які мені важко перейти. — Чи займаєшся спортом? — Я не можу сказати, що серйозно займаюся спортом, але відвідую секцію волейболу, і це мені дуже подобається. — Що цікавого ти можеш згадати про своє дитинство? — У дитинстві я була бешкетницею, вередливою. Завжди дружила і проводила багато часу з хлопцями, мала задерикуватий характер. — Ким ти мріяла стати у дитинстві? — Хотіла працювати юристом або адвокатом. Проте з часом мої погляди змінилися. — На конкурсі ти представляєш один із регіонів Рівне нщини. Чи відчуваєш свою відповідальність за це? — Я відчуваю велику відповідальність за це. Адже знаю, що мене обрали серед багатьох претенденток, і я маю викластися на всі сто відсотків і довести, що гідна перемоги.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “МІС “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS – голосів.

Голосування Всі учасниці