Свого часу у її стінах зросли чемпіони Європи та світу, призери Олімпійських ігор. Але нині приміщення школи у приватних руках, власник збирається знести споруду, а юним спортсменам подітися поки ніде.

У дубенській дитячо-юнацькій спортивній школі займається двісті шістдесят шість дітей. Пріоритетним видом спорту у закладі є веслування на байдарках та каное. За часи незалежності в цьому виді олімпійської програми школа виховала 32 майстри спорту та 4 майстри спорту міжнародного класу.

Проблема школи навіть не в застарілій матеріально-технічній базі переконує директор. Приміщення спортивної школи і землю під ним ще у 2003 році дубенська міська рада продала одній з приватних фірм міста Луцька. Останні мали зробити капітальний ремонт приміщення, але так і не зробили. Тепер власники планують повністю знести будівлю дитячо-юнацької спортивної школи, а на її місці побудувати торгово-розважальний комплекс. Дубенські чиновники почали шукати вихід з ситуації. Знайшли напівзруйновану будівлю колишньої офіцерської їдальні куди в майбутньому планують переселити дітей з ДЮСШ. Аби частину грошей отримати з обласного бюджету запросили і депутатів.

Міський голова Дубна каже приклад з ДЮСШ не єдиний. Місцевий стадіон "Спартак" також був переданий приватній структурі, яка мала його реорганізувати, але за декілька років ремонт навіть не розпочався. В цьому випадку горе-підприємців вдалось витурити і за допомогою спонсорів та міського бюджету розпочати реконструкцію.

Приїхав подивитися на спортивні об'єкти Дубного і депутат рівненської обласної ради, чемпіон світу з боксу Андрій Котельник. Каже сумно дивитися за дітьми в яких є талант, але немає можливості його проявити через те що руйнуються спортивні споруди.

Депутати та чиновники між собою домовилися. Перші пообіцяли в бюджет на наступний рік кошти закласти, другі - розпочати роботи, як тільки гроші надійдуть.