Вихованки агенції моделей "АРТ-моделс", вже наступного тижня представлять вітчизняним селебрітіз бренд рівненської дизайнерки Наталії Анрі. Як рівняни завойовують власне місце під сонцем модної індустрії?

Три титуловані красуні агенства моделей АРТ-моделс за тиждень одягнуть весільні сукні дизайнерки Наталії Анрі для показу її нової колекції Анабель. До рівнянок у показі "Wedding deluxe night" приєднається володарка Бурштинової корони України 2011 - Юлія Сікорська.

Сама ж дизайнерка Наталія Анрі - свою нову колекцію весільних суконь поки що нікому не показує. Але переконує - її стиль є абсолютно новим у фешн індустрії України. Кожна сукня на 70 відсотків виготовляється руками, відтак їх вартість стартує від 2,5 тисяч доларів та вище, адже це не масове виробництво а От Кутюр.

Нині дизайнерка працює у Рівному з місцевими кравчинями, та моделями. Тому наприкінці зустрічі повідомила ще одну новину - обличчям нової колекції "Анабель", на показах і в каталозі буде перша віце-міс "Бурштинової корони України" Олеся Правник. Наталія Анрі наголошує частина коштів від продажу суконь піде на допомогу онкохворим дітям.