Там можна обрати одну найкрасивішу. Зробити це буде непросто, адже від розмаїття доробків розбігаються очі. Автори іграшок, котрі прикрасять центральну святкову ялинку Рівного, отримають на згадку альбоми зі світлинами цьогорічних прикрас, створених руками рівнян. Побачити усю красу можна буде вже наступного тижня на Майдані Незалежності.

Пластикові стаканчики, ложки, виделки, пінопласт - матеріали, з яких виготовлені новорічні іграшки, найрізноманітніші. Родина Михасюків створює саморобки на головну ялинку Рівного вже п'ятий рік поспіль. Цьогоріч виготовили іграшку-символ прийдешнього року - дракона. Мама Аня розповідає, його шили цілий день, у процесі зламали дві циганські голки. Та від того задоволення не менше.

Завітав на виставку міський голова Рівного Володимир Хомко. Каже, атмосфера нагадала йому дитинство. І хоча мер іграшок власними руками не робив, та перед камерами вигадав як визначити переможця.

Вподобала собі новорічну іграшку і заступник міського голови Галина Кульчинська. Каже, цього року саморобок побільшало, та й виготовлені вони професійніше. Побачити їх на головній ялинці можна буде вже наступного тижня.