У 22-ій школі влаштували тематичний конкурс "Мистецтво класного самоврядування" під гаслом "Якщо хочеш змінити світ на краще, починай це робити вже сьогодні".

У 22-ій рівненській школі прагнуть сформувати майбутнє національної еліти та надати учням практичну допомогу в набутті лідерського досвіду. В рамках місячника місцевого самоврядування в навчальному закладі провели конкурс класних колективів серед учнів перших- одинадцятих класів. Директор школи впевнений: такий проект сприяє вихованню патріотичної молоді.

Учні кажуть: ідуть на конкурс передусім щоб самореалізуватися та показати свої таланти. Підготовка до конкурсу тривала місяць та складалася з трьох етапів: підготовки буклетів, утворення самоврядування та виступів учнів. Дітям молодших класів у підготовці допомагали й батьки. А вчителі тішаться тим, що діти на повну виявили свої організаторські і творчі здібності.

Адміністрація двадцять другої школи запевняє, конкурс стане традиційним, бо формувати національну свідомість і лідерські якості потрібно змалку.