Тетяна Климець (№13) захоплюється спортивно-бальними танцями, обожнює подорожувати, читати книжки та не уявляє свого життя без друзів. Оптимістка, любить мріяти, бо вірить, що мрії матеріалізуються, і завжди йде впевнено вперед.

Двадцятиоднорічна Тетяна навчається в університеті “Україна” на психолога. Зріст: 170 см, вага: 52 кг, параметри: 86-60-90. Улюблені колір: сірий. Улюблені страва: суші. На думку Тетяни, ідеалів не існує, а головні якості, які вона цінує в протилежній статі, — це цілеспрямованість, відповідальність та щоб чоловік насамперед був хорошою людиною.

— Чому ти вирішила взяти участь у кастингу конкурсу “Міс Рівне нщини”? — Мені дуже подобається сцена, і від виступів на ній я отримую задоволення. А також це шанс спробувати свої сили. — Які емоції тебе опановували, коли ти дізналася, що будеш у фінальній частині? — Я дуже зраділа, коли дізналася, що буду у фіналі. — Чи займалася ти модельною кар’єрою? — Так, я раніше займалася модельною кар’єрою, закінчила модельне агентство “Панна” і брала участь у конкурсах краси. — У яких конкурсах краси ти вже брала участь? — У конкурсі “Міс Західна Україна”, де здобула титул “Міс глядацьких симпатій”, “Міс преса” та “Грані досконалості”, де посіла перше місце. — На що ти готова заради перемоги? — Я докладаю максимум зусиль, щоб здобути перемогу, і не зупинюсь на досягнутому. — Як ти оцінюєш свої шанси на перемогу у “Міс Рівне нщина-2008”? — Думаю, що в мене високі шанси. Адже я минулого року теж брала участь у цьому конкурсі, але з певних причин змушена була відмовитися йти до кінця. Тому вважаю, що у мене є всі шанси увійти до числа переможниць. — Ким ти мріяла стати в дитинстві? — Я мріяла стати археологом, але з віком змінила свою думку і поступила на психолога. — Чи відчуваєш відповідальність за те, що представляєш Рівне на конкурсі? — Звичайно, я відчуваю за це відповідальність, адже всі учасниці сильні й потрібно докласти багато зусиль, щоб достойно виступити і показати, що ти гідна перемоги.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “Міс “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS-голосів.

Голосування Всі учасниці