Оксана Васевич (№12) енергійна та життєрадісна, любить малювати, співати, захоплюється екстремальними видами спорту та активним відпочинком. Участь у конкурсі вважає хорошою можливістю реалізувати себе. Оксана бере від життя все і живе за девізом “Посміхнися — життя прекрасне”.

Дев’ятнадцятирічна Оксана навчається в Національному університеті водного господарства та природокористування. Зріст: 172 см, вага: 53 кг, параметри: 83-62-91. Улюблений колір: червоний. Улюблена страва: макарони з сиром. Ідеальний чоловік, на думку Оксани, повинен бути високим, струнким, розумним брюнетом.

— Як ти оцінювала свої шанси потрапити у фінал? — У принципі те, що я потрапила у фінал, вийшло випадково і спонтанно. Я була дуже рада, і це лише додало стимулу. — На що ти готова заради перемоги? — Я вважаю, що все залежить від обставин і заради перемоги можна піти на багато речей. — Що цікавого ти можеш згадати про свої дитячі роки? — Дитинство — це такий переломний період, коли ти повинен позбутися своїх комплексів, це такий період, який багато чого вчить у подальшому житті, і я думаю, що в мене було щасливе дитинство і я взяла з цього періоду все по максимуму. У дитинстві хотіла бути співачкою, художником і дизайнером. Зараз можна сказати, що я потроху реалізовую свою мрію, адже навчаюся на дизайнера інтер’єру. — Чи займаєшся ти спортом? — Так, я займаюся спортом та фітнесом. — На конкурсі ти одна з учасниць, хто представляє місто Рівне . Чи відчуваєш свою відповідальність за це? — Так, я відчуваю відповідальність, тому що хочеться якнайкраще представити своє рідне місто. — Що цікавого ти знаєш про Рівне ? — Я вважаю, що Рівне має дуже цікаву історію і багато хороших і цікавих місць, де можна приємно провести час та відпочити.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “Міс “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS-голосів.

Голосування Всі учасниці