Жертвою зловмисниці стала 86-річна Валентина. До неї додому завітала жінка, яка, представившись працівницею соціальної служби захисту населення, повідомила, що має обміняти старі купюри на нові. Спершу бабуся не повірила незнайомці, та коли та показала посвідчення, старенька таки наважилась дістати свої заощадження.

Нині «соцпрацівницю» шукають співробітники місцевого райвідділу міліції. На вигляд їй близько 40 років, зріст 160-165 сантиметрів, середньої тілобудови, волосся світло-русяве, була вдягнена у світле пальто.

Зазначимо, що за таким же сценарієм у понеділок ошукали рівнянку Ганну Талай. Єдина відмінність у тому, що тоді шахрайка представилась працівницею пенсійного фонду. Зловмисниця, яка теж пообіцяла обміняти купюри, видурила у пенсіонерки 5 тисяч гривень. У міліції не виключають, що обидва випадки пов’язані між собою. Щоб не потрапити у подібну халепу, правоохоронці закликають мешканців Рівне нщини, особливо, людей похилого віку, не відчиняти двері незнайомцям та в жодному випадку не віддавати в чужі руки свої заощадження та майно.