Такими закликами зустріли депутатів міської ради півсотні працівників ЖКП «Паркове» та «Центральне». Вони пікетували сесію міськради і протестували проти закриття цих жеків і відповідно проти свого звільнення з роботи. Чиновники до людей вийшли. Втім допомогти всім не пообіцяли.

Працівники збанкрутілих ЖКП зустрічають під стінами сесійної зали міського голову Володимира Хомка і головного комунальника Івана Гему. Люди вимагають надати їм роботу і виплатити заборгованість по зарплаті.

Окрім видачі зарплатні, працівники ЖКП вимагають звільнення головного комунальника міста. Іван Гема на скандування не реагує. Каже, про звільнення людей попередили заздалегідь, а зарплатню їм виплатять поступово.

Міський голова додає, кваліфіковані працівники будуть працевлаштовані в інші ЖКП. А ті працівники, на яких найбільше нарікали мешканці мікрорайонів - звільнені.

Втім на сесії міської ради це питання не розглядалось. Депутати дві години не могли приступити до порядку денного через внесення додаткових питань.

Частина депутатів такі пропозиції не підтримувала. Через що останні оголошували два рази перерву. Про звернення до посольств 56 країн світу щодо захисту Юлії Тимошенко - депутати Рівне ради голосували поіменно.

Звернення все ж не підтримали. Лише близько обіду депутати почали розглядати питання порядку денного. Всі вони були земельними і голосували за них у більшості пакетом.