Напередодні свята його винуватці традиційно підсумували свої здобутки за рік, що минув. Зокрема, в ефірному просторі Рівненщини побільшало одразу на п'ять нових радіохвиль. Тепер черга за впровадженням цифрового телебачення. Рівненські телеканали до нововведень готові, і Перший місцевий - само собою. А чиновники за невмирущими номенклатурними традиціями не впустили нагоди привітати телевізійників і радійників та подякувати їм за неупередженість і критику.

Урочистий прийом телевізійників і радійників обласна влада спільно з Рівне нською Національною спілкою журналістів влаштувала у культурно-археологічному комплексі “Пересопниця”. Його спорудженню цьогоріч медійники приділили чи не найбільше уваги. Не тільки позитив, а й конструктивна критика журналістів стимулює роботу, зізнаються чиновники.

Тож ті журналісти, які на думку влади працюють за методом бича й калача отримали грамоти та подяки. Радійники цьогоріч зробили значний прорив у FM-мовленні. А для телевізійнків та їх глядачів зміни тільки починаються. В першу чергу через перехід на цифрове телебачення.

Перший місцевий до змін вже готовий. Не вичерпали себе і розважальні програми телеканалу Рівне 1. Участь у всеможливих фестивалях цьому свідчення.

Радувати новими проектами телеканал обіцяє і надалі. Адже глядачі першого місцевого заслуговують тільки найкращого.