Світлана Сиротюк (№7) захоплюється мистецтвом, любить малювати і мріє стати дизайнером. В людях цінує щирість, дружелюбність та почуття гумору. З дитинства Світлана мріяла стати хореографом і зараз успішно втілює свою мрію в життя.

Дев’ятнадцятирічна Світлана навчається у Рівне нському державному гуманітарному університеті. Зріст: 169 см, вага: 50 кг, параметри: 86-60-88. Улюблений колір: білий. Улюблена їжа: салати та морепродукти. Ідеальний чоловік для Світлани повинен бути розумним, добрим, з хорошим почуттям гумору, займатися корисною справою і стати об’єктом захоплення для неї.

— Чому ти вирішила взяти участь у кастингу конкурсу “Міс Рівне нщина”? — Перед конкурсом “Міс Рівне нщина” я брала участь у конкурсі “Міс Університет” і без кастингу пройшла у “Міс Рівне нщина”. — Які емоції тебе опановували, коли ти дізналася, що будеш у фінальній частині? — Я зраділа, і мені дуже приємно, що мої зусилля були недаремними. — Чи займалася ти модельною кар’єрою? — Ні, це мої перші спроби у модельному бізнесі. Я готова викладатися на повну, бути впевненою у собі і своїх силах і докладати всі зусилля щоб здобути перемогу. — Як ти оцінюєш свої шанси на перемогу у “Міс Рівне нщина-2008”? — Дивлячись на те, що я вже у фіналі, думаю, що шанси є. Тому головним завданням для мене зараз є добре виступити у фіналі і триматися впевнено, не дивлячись ні на що. — Що цікавого ти можеш згадати про свої дитячі роки? — У дитинстві я дуже любила їздити на природу, на дачу і проводила там майже весь вільний час. Із 9 років займалася легкою атлетикою, а зараз займаюся сучасно-бальними танцями. — Чи відчуваєш відповідальність за те, що представляєш Рівне на конкурсі? — Звичайно, адже це велика честь і відповідальність, тому я старатимуся виступити якнайкраще.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “Міс “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS-голосів. Голосування Всі учасниці