Вони були припарковані у дворі багатоповерхівки на вулиці Мельника, 2 на мікрорайоні Північний. Це все, що залишилось від «ВАЗу» 9-ої моделі та «АУДІ - 80». Мешканці будинку пригадують: машини спалахнули майже одночасно близько третьої ночі.

Це кадри оперативного відео, відзняті працівниками МНС. Рятувальники одночасно гасять обидва авто. В одному з них – газовий балон. Його негайно охолоджують.

На щастя, балон не вибухнув. Якби це сталось, кажуть рятувальники, наслідки були б значно серйозніші.

Пожежа не на жарт перелякала мешканців навколишніх будинків. Деякі з них уже вимагають заборонити паркування автомобілів у житловій зоні.

Налякані і місцеві автомобілісти. Тепер вони побоюються залишати машини у дворах будинків. Чому зайнялись два автомобілі, які знаходяться один від одного на відстані близько 7-ми метрів, нині з’ясовують фахівці інспекції Держтехногенбезпеки. Та мешканці Північного жодних висновків не потребують. Люди переконані: це був умисний підпал.

Якщо це справді був підпал, працівники міліції порушать кримінальну справу. А поки вони встановлюють власника автомобіля «АУДІ» та шукають свідків пожежі, які, можливо, бачили паліїв. Якщо вам щось відомо про цей випадок, на ваш дзвінок чекають у черговій частині Рівне нського міськвідділу міліції. Номер телефону 102.