Цього року він проходить під гаслом "Битва за Євро". Із Костополя де свою боротьбу за квитки на чемпіонат розпочали представники сімейних кланів Рівненщини проти чиновників області.

Родина Химчуків із села Забороль, Рівне нського району має трьох доньок. Середня Карина і стимулювала батьків взяти участь в обласних змаганнях "Сімейні перегони". Як наслідок сім'я здобула перемогу у районних змаганнях. Сьогодні прийшли вболівати за тата, який грав у футбол.

Другий тур обласних змагань розпочався з дружньої гри у футбол батьків, чиї родини перемогли у минулих "Сімейних перегонах". Переможці грали з командою рівненських чиновників. Ті ж помітно нервували. Перед грою розминались під пильним наглядом Василя Берташа. Втім розминка не допомогла. Гол за голом чиновникам забивали суперники.

У підсумку владці програли з рахунком 8:2. Олександр Салецький забив у чиновницькі ворота чимало голів. Каже, бути найкращим вже звик.

Цьогорічні сімейні перегони відрізнятимуться від попередніх. Буде зменшено кількість турів та залучено дітей різних вікових категорій. Напередодні Євро 2012 побільшає ігор з м'ячами.

Триватимуть цьогорічні Сімейні перегони з листопада по березень наступного року. Переможці отримають чимало призів.

Діти родин-переможців отримають путівки у санаторій "Артек". А головній сім'ї-переможцю подарують квитки на футбольний чемпіонат "Євро 2012".