Маргарита Марченко (№16) любить проводити час з друзями та близькими їй людьми. З дитинства мріяла займатися модельною кар’єрою, і участь у конкурсі вважає ще одним кроком до здійснення мрії. Маргарита живе за принципом: “Не відкладай на завтра те, що можна зробити сьогодні”.

Вісімнадцятирічна Маргарита навчається в університеті “Україна” за спеціальністю фінансист. Зріст: 178 см, вага: 65 кг, параметри: 87-62-92. Улюблені кольори: рожевий, голубий, чорний. Улюблена страва: пельмені. Любить слухати hір-hор, танцювальну музику та треки 80-90-х років. Ідеальний чоловік, на думку Маргарити, повинен бути високим, сильним та симпатичним.

— Як ти оцінювала свої шанси потрапити в фінал? — Я сподівалася, що попаду у фінал, і дуже багато над собою працювала для цього. Коли дізналася, що пройшла у фінальну частину, мене переповнювали емоції, я була дуже рада, адже це серйозний конкурс і це не кожному дається. Думаю, що головне взяти участь, а те, що я пройшла до фіналу і використала свій шанс — це вже перемога для мене. Усі учасниці красиві та гідні перемоги, тому, як на мене, шанси у всіх конкурсанток однакові, і я не можу з впевненістю сказати, що виграю. — Чи займалася ти модельною кар’єрою? — Так, я навчалася у модельному агентстві “Панна” і їздила в Москву на показ “Петровська слобода” від цього агентства. — Чи займаєшся спортом? — Так, я займаюся волейболом і танцями. — Ким ти мріяла стати у дитинстві? — Я хотіла стати перукарем, але з часом змінила свої погляди. — На конкурсі ти одна з учасниць, хто представляє місто Рівне . Чи відчуваєш свою відповідальність за це? — Так, я вважаю, що на мені лежить велика відповідальність, адже всі підтримують, вболівають і тому потрібно показати достойний приклад. Я дуже люблю свій рідний край і все, що з ним пов’язано, мені цікаво, а особливо красиво зимою, адже всі вулиці освітлюються різнокольоровими вогнями і в повітрі панує атмосфера свята.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “МІС “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS – голосів.

Голосування Всі учасниці