Катерина пішла з дому ще 3-ого листопада. Про її зникнення до міліції повідомила мати. А вже в понеділок жінка знову прийшла до міського відділу. Разом зі зниклою донькою.

Міліціонерам Катерина зізналась: пішла з дому через постійні образи. Не витримавши знущань, наприкінці серпня вона вчинила спробу самогубства, наковтавшись пігулок. Дівчині стало зле, але вона не померла. З того часу здоров’я Катерина значно погіршилось, але на її стан не зважала навіть рідна мати, - каже дівчина.

Сім’ю, в якій проживає Катерина, правоохоронці називають неблагополучною. На матір дівчини у міліції вже склали адмінпротокол за неналежне виховання дитини. Втім, сама жінка переконує, що доньку виховує як слід, вдома є що їсти, а після втечі Катерини з дому, обов’язково повезе її на обстеження.

Батька в Катерини немає – він помер, - повідомили у міліції. Наразі її сім’я, в якій окрім неї, ще троє старших братів, під особливим наглядом правоохоронців. Якщо ж мати дівчини, кажуть у міліції, і надалі неналежно ставитиметься до доньки, її позбавлять батьківських прав.