Залізниця скасувала напрями Здолбунів - Красне, Здолбунів - Сарни та Здолбунів - Удрицьк. Позбутися потягів довелося через їхню нерентабельність, пояснюють залізничники. А популярні улітку напрямки Ковель-Одеса, Ковель-Сімферополь та Ковель-Москва тепер курсуватимуть через день.

На пероні рівненського залізничного вокзалу - людно. Пасажири чекають потяг Ковель - Сімферополь. Більшість людей і не знають, що він тепер курсуватиме лише по непарних числах.

Провідники потягу запевняють, пасажирів, які їдуть на південь не поменшало. Щоправда популярні потяги у південному напрямку курсуватимуть через день лише восени. На зимові свята та влітку вони повернуться до звичного графіка руху. Що не скажеш про три приміські потяги, які скасували зовсім. Це стосується сполучення Здолбунів - Красне, Здолбунів - Сарни та Здолбунів - Удрицьк. Мовляв, вони стали нерентабельними.

Пасажири не в захваті, що деяких потягів вже немає. Поки одні пасажири вже пересіли на маршрутки, інші тільки думають як вирішити проблему.

Пересідати на автомобілі чи маршрутні таксі людям все ж доведеться. Адже відновлювати скасовані приміські потяги залізничники поки не планують.