Більш як дві сотні рівненських дітлахів вперше вступили на поріг нової школи, яку урочисто відкрили найвищі посадовці області. Цього новосілля чекали 9 років та вклали у нього 30 мільйонів гривень. Чиновники кажуть - такої школи в області більше немає - новітнє обладнання, власний телецентр, автономна котельня та очисні споруди.

У рівненській 14-ій школі сьогодні перший дзвоник. Під стінами своєї альма-матер зібралися вчителі, учні та гості свята. Всередині школи діти ще не були. Але чимало чули про її оснащення.

Після офіційних привітань та урочистого перерізання стрічки всі охочі переступають поріг. У школі - 11-ть навчальних кабінетів із усім необхідним обладнанням, бібліотека, їдальня, спортзала, автономна котельня і навіть власні очисні споруди.

Школа розрахована на 320 учнів. Їхні батьки новому навчальному закладу радіють. З острахом згадують про старе приміщення.

Чиновники про відсутність залізничного переходу знають. Обіцяють проблему вирішити.

Також обіцяють добудувати дорогу поблизу школи та завершити другу чергу навчального закладу. Там розмістять початкові класи, а також дві групи дитсадка.

Закінчити будівництво другої черги 14-ої школи планують наступного року.