На Дубенщині власників господарств, котрі вирощують худобу, зібрав із 5-ти сусідніх районів тамтешній голова - щоб заслухати здобутки, розпитати про проблеми і поміркувати як їх вирішити. Фермери не були голослівними, роботу своїх господарств демонстрували наочно. А у чиновників просили про єдине: не заважати.

Фермери Дубенщини - приклад для колег. Голови тваринницьких господарств із 5-ти районів Рівне нщини приїхали до Дубенського побачити, як тут вирощують худобу. А по оглядинах зібралися на круглий стіл поговорити про свої непрості будні. Гості кажуть: побачене їм до вподоби, хоча й самі задніх не пасуть.

Показали гостям одне з найприбутковіших фермерських господарств області. СВК імені Лесі Українки Дубенського району в минулому році отримало майже два мільйони гривень чистого прибутку від господарської діяльності. Керівник господарства Ростислав Женевський про свої досягнення розповідає і колегам.

Але крім досягнень є й проблеми. Про них фермери розповідали голові Дубенської райдержадміністрації. Очільник району скарги вислухав і пообіцяв всіляко сприяти розвитку тваринництва не лише на Дубенщині, а й у цілій області.

Отримувати допомогу від влади фермери не хочуть, просять лише про одне: щоб їм не заважали працювати.