На закриття сезону до Рівного завітав Кубок Східноєвропейських країн. Однак, рівненські глядачі змагання майже проігнорували.

Глядачів зібралося дуже мало в першу чергу через невисокий престиж самого турніру. Хоча третій етап Кубку мав свою інтригу. Адже поляк Матеуш Боровіч, що прийняв участь у двох етапах лише на шість очок випереджав українця Кирила Цуканова, який стартував лише в одному турнірі і зберігав шанси на перемогу в загальному заліку.

У турнірі прийняло участь вісім українських спортсменів, серед яких шість рівнян. Претенденти почали гонку з перемог у своїх заїздах, а ось молодий рівнянин Станіслав Мельничук перенервував і не зумів показати гарного результату в гонці. Починаючи з третього заїзду одне за одним почалися падіння. Фірлей, Лопачевські, Мельничук, та Омелян ближче познайомилися з рівненською доріжкою.

Через проблеми з підготовкою доріжки змагання розтягнулися у часі майже на три з половиною години. Перевагу в таких обставинах мали більш досвідчені гонщики. Серед них і Олександр Бородай, який на кінець року, незважаючи на не досить вдалий сезон, зумів піднятися на другу сходинку п’єдесталу пошани.

Хорошим результатом порадував глядачів Маріуш Фірлей,- спортсмен, який на початку сезону був у заявці рівненського Каскаду у змаганнях 2 Польської Ліги.

Після програшу в 17-му заїзді втримати своє лідерство в загальному заліку поляку Матеушу Боровічу не вдалося. Перемігши у 18-му заїзді його зумів наздогнати Кирило Цуканов,- у обох було по тридцять очок і все мав вирішувати додатковий заїзд. Поляк проте від участі у перезаїзді відмовився через проблеми з рукою, тому Цуканов сам проїхав чотири кола радуючи глядачів ефектною їздою на задньому колесі.