Адже завдяки активності глядачів Рівне таки ввійшло у фінал танцювального проекту. Нагадаю за звання танцювальної столиці України, рівняни змагатимуться з танцівниками Києва, Запоріжжя, Криму та Харкова. Це буде вже завтра ввечері. Нині рівненські учасники активно тренуються. Про готовність фінальних номерів та психологічний настрій наших майдансерів.

Генеральна репетиція. Майдансери не ймуть віри - завтра фінал. Тільки у вівторок дізналися під яку музику танцюватимуть, тож на підготовку мали тільки чотири дні. Кажуть, за час проекту неабияк зблизились - знайшли нових друзів, а дехто і кохання. Та ось сказати відверто про це трішки соромляться.

Головний хореограф рівненської команди Аліса Зайцева, зізнається, інколи плутає ім'я учасників та всі вони для неї стали сім'єю. За весь час тренувань не виникло жодного конфлікту. Задля проекту покинула не тільки рідне місто, а й роботу.

В числі найактивніших вболівальників нашої команди, міський голова Рівного Володимир Хомко. Минулого разу відправив за майдансерів більше трьох десятків смс. Завтра обіцяє побити власний рекорд. Окрім того, каже, незалежно чи переможе Рівне у проекті, наша команда розформована не буде.

Та чи стане Рівне танцювальною столицею України в другому сезоні шоу "Майданс", як завжди залежить від активності глядачів, а саме кількості відправлених смс-повідомлень за нашу команду.