Під таким гаслом на вулицях Рівного учасниці конкурсу краси "Бурштинова корона України" збирали кошти на лікування онкохворих дітей. За три години красуні зібрали більше 7,5 тисяч гривень, не враховуючи долари та євро. Що ж такого дівчата робили, щоб рівняни не скупилися на пожертви?

Зібрані кошти будуть перераховані фонду "Подаруй можливість жити" і підуть на лікування онкохворих дітей. Подібні акції, каже організаторка, проводять не вперше.

Ілля за три роки свого життя, більше 2,5 лікується. Діагноз ретенобластома очного яблука.

Ольга каже, окрім місцевих лікарень їздила з сином навіть в Одеський інститут Філатова. жодної копійки не заплатила тільки за променеву терапію в Рівне нському обласному онкодиспансері. Окрім Іллі таку процедуру нині проходять ще дві дівчинки. Це мало, не на камеру кажуть медики. Могли б лікувати більше малюків, але на базі онкодиспансеру немає дитячого відділення. Окрім того, для призначення променевої терапії необхідно пройти безліч обстежень.

Медики зазначають, хоча дороговартісний прилад променевої терапії є - для повноцінного та комфортного лікування малят необхідний ще спеціальний апарат для дитячого анестезіолога. І додають - зроблять все можливе, аби маленьким пацієнтам дати шанс на одужання.