Це сталось поблизу готельного комплексу «Айвенго» на трасі Київ - Чоп, де у 22-річного рівнянина Максима, який займається валютними операціями та продажем авто, була запланована зустріч.

У чорний «Лексус» Максима підсів незнайомець та представився співробітником СБУ. Після кількох слів між ними почалась штовханина, а вже за мить, на підмогу незнайомцю, до машини підбіг ще один чоловік.

Та до відділку «Лексус» не доїхав. На вулиці Чорновола чоловік зумів відчинити багажник та втекти від нападників. Він звернувся до перехожих, які викликали правоохоронців.

Автомобіль правоохоронці вже знайшли. На вулиці Севастопольській у Рівному. Машина – непошкоджена, із салону зловмисники забрали лиш два мобільних телефони. Зараз оперативники з’ясовують можливі мотиви нападників.

У міліції вже порушили кримінальну справу – за викрадення авто, поєднане з насильством. Санкція цієї статті передбачає до 15 років ув’язнення. Наразі правоохоронці шукають підозрюваних – допомогти у цьому просять населення. Якщо вам щось відомо про обставини цієї події, повідомте про це за номером телефону 102.