Новий тариф почне діяти вже після Покрови, з 15 жовтня. Дорожчим стане й тепло в оселях - коли нарешті з'явиться. Чим іще порадував рівненський міськвиконком ?

З першого жовтня Національна комісія регулювання ринку комунальних послуг підняла тарифи на послуги теплопостачання на всій території України. Члени рівненського міськвиконкому на своєму засіданні також погодила це рішення. Міський голова пояснює, рішення — чисто формальне, адже міськвиконком не відповідає за підвищення цін.

Виступив на засіданні міськвиконкому новопризначений заступник начальника міського відділення УМВС України в Рівне нській області Михайло Роман. І хоча на новій посаді він перебуває лише декілька днів, каже з ситуацією в місті ознайомився і активно приступив до роботи.

В свою чергу міський голова попросив новопризначеного міліціонера звернути особливу увагу на несанкціоновану торгівлю біля будинків та на продаж спиртних напоїв неповнолітнім. Також на засіданні члени міськвиконкому розглянули питання про заходи щодо попередження грипу та інших респіраторних інфекцій. За словами начальника міського управління охорони здоров'я єдиною ефективною зброєю проти грипу є щеплення.

Підняли члени міськвиконкому і проїзд у тролейбусах. На відміну від минулого засідання дискусій у залі цього разу це питання не викликало.