Цієї суботи представники Рівного не пробилися до фіналу. Хоча обійшли команду Полтава - Комсомольськ, проте поступилися Криму. Танцюристи свого розчарування не приховують, адже побачили чимало несправедливості.

У суботу рівненська команда виступала з трьома танцями. Оцінки журі вразили учасників. Нарікають,що й багато яскравих танцювальних моментів просто не показували в ефірі.

Та найбільше рівнян вразило смс голосування. Рівняни кажуть це неправда. Мама одного з учасників рівненської команди Інна Поліщук зізнається, лише її сім'я відправила 200 смс. У Києві виправдовуються. Мовляв підстави ніякої не було. Техніка не витримала.

Учасники рівненської команди свого розчарування не приховують. Не підняла настрій і виграна машина. Кожній команді, яка вибуває з шоу дарують автомобіль. Позитивом є й те, що Майданс дуже об'єднав рівнян і діти знайшли де себе реалізувати.

Рівне нські чиновники кажуть, що наша команда ще має шанс повернутись у Майданс. Сподіваються, що як і в першому сезоні програми дозволять повернути у фінал одну з команд, яка вибула. Для цього знову розраховуватимуть на смс глядачів.