Обставини цього випадку наразі з’ясовують працівники військової прокуратури. Як повідомили в прес-службі міністерства оборони України, солдат строкової служби 13-ого армійського корпусу поцілив собі в око холостим набоєм.

Його одразу госпіталізували до військового шпиталю, звідки після надання першої медичної допомоги, перевезли в центр мікрохірургії ока в обласній лікарні. Тут військовослужбовцю терміново зробили операцію, але попри всі намагання медиків, зберегти очне яблуко не вдалося.

Наразі солдат перебуває на лікуванні, загрози його життю немає. Розслідування інциденту проводять самі військові та співробітники військової прокуратури. Тим часом командування Збройних Сил України вже закликало військовослужбовців усіх рівнів неухильно дотримуватися заходів безпеки при поводженні зі зброєю, набоями та вибуховими речовинами.

Нагадаємо, за останній місяць це вже другий подібний інцидент на Рівне нському полігоні. На початку вересня тут загинув механік-водій танку, який під час подолання водної перешкоди, захлинувся водою.