У Сарнах адміністративний центр міста досі перебуває в зоні можливого ураження авіаційної бомби часів Другої Світової. Нагадаємо, 250-ти кілограмовий вибухонебезпечний предмет німецького виробництва знайшли там ще у п'ятницю, на приватному подвір'ї. Напередодні піротехніки обстежували бомбу і вирішували чи можна її транспортувати, щоб знешкодити подалі від людей. Наразі рішення прийнято.

Авіаційну бомбу - з радіусом розльоту у 1200 метрів знайшли на приватному дворі. Місце тримали під охороною правоохоронці, аж поки не приїхали піротехніки. Вони взялися відкопувати бомбу і встановлювати рівень її небезпеки.

З обіду і до вечора піротехніки працювали з вибухівкою. Увесь цей час на місці чергували медики, а рух вулицею перекрили працівники ДАІ. Піротехніки тим часом виявили на бомбі два вибухівники. І вирішили - транспортувати знахідку - небезпечно.

Вчора спеціальна комісія вирішила - знешкоджувати авіабомбу будуть на місці. Зараз тривають підготовчі роботи: тут риють спеціальний котлован. Вже завтра розпочнеться відселення людей.